Politiets omdømmeforsvar og krisekommunikasjon etter 22. juli 2011 - Hansen, Britt-Konny; Lewin, Cathrin Nerhus; Gravrok, Hanne Paulsen (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i personalledelse - Universitetet i Nordland, 2014