Kvalitet på spesialundervisning. Hvordan sikres kvaliteten på opplæringen til elever som mottar spesialundervisning etter enkeltvedtak? En intervjuundersøkelse - Thomassen, Odd-Lenard (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2014