Plutselig er det et økende fravær - I etterpåklokskapens lys kan vi se tilbake og oppdage tegnene som lå der - Undersøkelse av skolens erfaringer med skolevegring - Arntun, Ingunn (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2014