En kvantitativ studie av hvordan opplevd rettferdighet påvirker flygere med ulik gruppetilhørighet - Dyrkorn, Trond (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i luftfartsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2014