Hvordan påvirker ressursbidragene etablering av strategiske samarbeid? En casestudie av 4 industribedrifter - Gangmark, Sissel; Johansen, Kjell-Harald; Hjerpbakk, Svein-Erik (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi (MBA) - Universitetet i Nordland, 2014