Bedrifters organisatoriske utfordringer under vekst. En studie av fire bedrifter i et spennende marked på Helgeland - Hanssen, Tore; Millerjord, Trond (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2014