Implementering av strategi, en utfordring! : en kvalitativ studie av en implementeringsprosess i Nordlandssykehuset HF - Cock, Hallvard (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2014