Den kollektive flytsonen : en kvalitativ studie av teamarbeid i en programvarebedrift - Bernhardsen, Trine Åsheim; Sjøholt, Anja Nygård (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i bedriftsledelse - Universitetet i Nordland, 2014