Nedleggelsen av Andøya flystasjon - et politisk vedtal som begrenser? Hvordan ble Luftforsvarets operative skvadron påvirket av vedtaket som ble besluttet i 2016? - Erga-Johansen, Kristoffer (Nord universitet, 2020)
Master in Business Administration (MBA) - Nord universitet 2020