Kompetansetjenester i Universitetssykehuset Nord-Norge - en balanseøvelse mellom paralelle styringslinjer - Andreassen, Merete; Møller, Ann-Jorid (Nord universitet, 2020)
Masteroppgave i helseledelse (EMBA) - Nord universitet 2020