Spiser myter og kultur den rasjonelle beslutningsprosessen til frokost? en normativ avviksstudie av beslutningsprosessen om struktur og organisering av sykehus på Helgeland (Helgelandssykehuset 2025) - Rønning, Per Bjørnerud; Sund, Fredrik (2020)
Masteroppgave i helseledelse (EMBA) - Nord universitet 2020