Måling av kortisol i Atlantisk laks (Salmo salar L.). Vurdering av ulike metoder og deres nytte av operative velferdsinikatorer - Alsos, Vilde Charlotte (Nord universitet, 2020)
Masteroppgave i havbruk og akvakultur - Nord universitet 2020