Stereotypisering og kompleksitet : Om den profesjonelle tjenesteutøvers kulturforståelse og håndtering av andres identitetsarbeid i en samisk-norsk kontekst - Hirsti, Stina Rebecca (Nord universitet, 2019)
publishedVersion