Business practice in Ukraine : multiplicity of business opportunities in Ukraine - Vakulenko, Veronika (Nord university, 2019)
Denne rapporten er skrevet som en vitenskapelig dagbok og oppsummerer studieturen til hovedstaden i Ukraina, Kyiv. Rapporten er laget av en gruppe master of science studenter fra Management Control og International Business spesialiseringer på Handelshøgskolen, Bodø, Norge. Besøket fant sted mellom 23. og 30. september 2018.