KOMMUNENES EIERSKAP. Hvordan kommuner på Helgeland utøver eierskap i selskap og foretak. - Igeland, Magnus Ansnes (Nord universitet, 2018)
Master in Business Adminstration (MBA) - Nord universitet 2018