Rekrutterer virksomheter i Vestvågøy etter en strategisk forankret plan, eller foregår rekruttering etter løpende behov? - Høgmo, Desirée; Ridderseth, Kjartan (Nord universitet, 2018)
Master in Business Administration (MBA) - Nord universitet 2018