Vinterstøinger av Atlantisk laks (Salmo salar L.) og deres fjordutvandring; et akustisk telemetristudie fra Lærdalselva og Sognefjorden - Bendiksen, Eskil (Nord universitet, 2018)
Masteroppgave i biologi og akvakultur - 2018