Politiansattes intensjoner om å engasjere seg i endringsstøttende adferd. En kvantitativ studie av omstillingen i Finnmark politidistrikt som følge av Nærpolitireformen - Loe, Runa Sedolfsen (Nord universitet, 2018)
Master in Business Administration - Nord universitet 2018