En klamp om foten. Den praktiske Kvindeskolen/husmorskolen ved landbruksskolen i Bodø landsogn - Haugen, Jorulf (Nord universitet, 2018)
Master i samfunnsvitenskap med fordypning i sosialt arbeid - Nord universitet, 2018