Implementering av velferdsteknologi i Tromsø kommune - Grønvoll, Astrid Marit; Syversen-Hjellestad, Thomas; Dale, Øystein (Nord universitet, 2017)
Master in Business Administration (MBA) - Nord universitet 2017