Samarbeid i og mellom nettverk : en casestudie fra Svolvær og Åndalsnes - Løfsnes, Erling; Ytterdal-Larsen, Irene Beatrice (Nord universitet, 2017)
Masteroppgave i bedriftsledelse - Nord universitet, 2017