Vil dagflyet i Alta være mest hensiktsmessig plassert i Alta, eller vil en flytting av flyet til Tromsø gi en bedre ambulanseflytjeneste? - Foldøy, Jan Tore; Robstad, Kjetil (Nord universitet, 2016)
Masteroppgave i luftfartsledelse (MBA) - Nord universitet 2016