Lederskifter i Universitetssykehuset Nord-Norge HF- enhetslederes opplevelser - Jakobsen, Anette Tunheim; Seljeseth, Trine (Nord universitet, 2016)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Nord universitet