Benchmarking av fôrregimer til atlantisk laks ( Salmo salar) - en sammenligning av fire kommersielle fôrprodusenter - Rørdal, Erik; Pettersen, Thomas Vian (Nord universitet, 2016)
Masteroppgave i havbruk - Nord universitet, 2016