Veiviseren. Lederutfordringer på veien fra visjonspregede styringskrav til samisk kulturforståelse - Johansen, Magnar Johannes (Nord universitet, 2016)
Masteroppgave i helseledelse (EMBA) - Nord universitet, 2016