Pingvinhotellet, mest for pingviner? Hvordan kan vi forstå forskjellene i bruken av pasienthotellet i fem klinikker ved UNN Tromsø? - Sjöbäck, Joakim; Røslie, Lars (Nord universitet, 2016)
Masteroppgave i helseledelse (EMBA) - Nord universitet, 2016