Innkjøpspraksis i kommunesektoren: en studie av utfordringene kommunene på Helgeland opplever i forbindelse med sine innkjøp - Jakobsen, David (Nord universitet, 2016)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Nord universitet, 2016