Kampklare jagerflygere utviklet av godt lederskap eller selvgående praksisfellesskap? - Stjernholm, Bente; Tellmann, Thomas (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2015