Språkvansker, helsesøsters ansvar. Hvilken rolle har helsestasjonen i arbeidet med kartlegging, avhjelping, forebygging og tidlig intervensjon av språkvansker hos førskolebarn? - Hanssen, Tove (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2015