Elevers bidrag til tilpasset opplæring i kroppsøving - et kvalitativt forskningsprosjekt - Jenssen, Elisabeth Norheim (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2015