Sammenligning av vokabularferdigheter hos voksne personer som har fått cochleaimplantat som barn versus hos voksne personer med normal hørsel - en kvantitativ studie - Solhaug, Jeanette Kvanmo (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i logopedi - Universitetet i Nordland, 2015