A new micro diet with big potential to improve first feeding of lumpsucker Cyclopterus lumpus - Wittwer, Claudia (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i havbruk - Universitetet i Nordland, 2015 Sperra for utlån til 2018-06-26