Kan petroleumsindustrien bidra til vekst, eller er toget gått for oljedrevet verdiskaping i Lofoten? En strategisk tilnærming - Furu, Kjell (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2014 Sperra for utlån til 2018-01-16