Fleksibilitet av tilpasning: hvordan Beyond Budgeting omsettes i praksis av RDI/Statoil - Hillestad, Lars-Petter; Kleveland, Thomas Evju (2015)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi – Universitetet i Nordland, 2015 Sperra for utlån til 2020-06-29