Bærekraftig rapportering i mineralindustrien. Et studie om innføringen av kravet redegjørelse om samfunnsansvar i norsk regnskapslov - Abrahamsen, Helen (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi – Universitetet i Nordland, 2015 Sperra for utlån til 2020-06-29