Thailandsforetningskultur. Kan kommunikasjons utfordringer gjennom for lite forståelse av den thailandske kulturen være avgjørende for norske bedrifters suksess i Thailand? - Pettersen, Rattina Chanont (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi – Universitetet i Nordland, 2015 Sperra for utlån til 2018-06-29