Hvordan tar lederne hensyn til interessentene ved strategiske beslutninger? En analyse av interessentenes innflytelse på strategiske valg for lokalavisen i endringens tid - Amundsen, Kurt Ivar (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2015 Sperra for utlån til 2019-01-15