Omdømmeforsvar ved Nordlandssykehuset HF : en casestudie av hvordan Nordlandssykehuset forsvarte sitt omdømme i forbindelse med celleprøvesaken våren 2014 - Råstad, Kari (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i personalledelse - Universitetet i Nordland, 2015