"Opgaven må være å bevare landets fred og nøitralitet. For den opgave må alt annet vike." : holdninger til det nasjonalsosialistiske regimet i Tyskland 1933-1940 uttrykt gjennom tre lokalaviser i Nordland - Olsen, Hanne Alvilde (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i historie - Universitetet i Nordland, 2015