Turisters persepsjon av et nordområde - en studie av tilreisende turisters oppfattede image av Nord-Norge - Halvorsen, Cathrine (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi – Universitetet i Nordland, 2015