Helhetlig ledelse > leder + leder - når summen av delene blir noe mer - Bøifot, Synnøve Henriksen (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2015