Hvordan kan kvalitetsstyring fremme elevenes utdanning i den videregående skolen? - Humlen, Rikard; Sivertsen, Magnus Holla (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2015