Mestring av innovasjon - en studie av ledelse ved Sentre for forskningsdrevet innovasjon (SFI) - Løvik, Andre (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2015