Hva motiverer til stabilitet blant arbeidstakere ved Salten DPS? - Kvarv, Frode; Rånes, Lise Henriette (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2015