Organisasjonskultur og omstilling : kartlegging av organisasjonskultur i Widerøe's Flyveselskap AS - Stava, Atle; Steen, Even (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i luftfartsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2015