Effekten av akutt allostatisk belastning på hypothalamus - hypofyse - interrenal aksen, og dets betydning på dyrevelferden hos diploid og triploid atlantisk laksesmolt (Salmo salar L.) - Hatløy, Tone (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i havbruk - Universitetet i Nordland, 2015