Motivasjon og bruk av forretningsplan blandt bedriftsetablerere i Salten - Wabnig, Katrine Solvang (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2015