From invisible hand to visible footprint. Økologiske entreprenører som veivisere til et nytt økonomisk paradigme? - Schultz, Gry; Olsen, Oddbjørn (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2015