Lønnsomhet i rørleggerbedrifter. Hvorfor har noen bedrifter så mye høyere lønnsomhet enn snittet? - Ohren, Rune (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2015