Bidrar Opptur til økt kunnskap og endringer i holdning i forhold til miljø og samfunnsansvar, og endrer dette praksis i organisasjonen - Myrland, Mona; Holand, Barbro (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2015